Najlepsze kasyno miesi─ůca
Betsson
Betsson
9.9/10
100% do ÔéČ100
Darmowe spiny

Ranking kasyn internetowych w Polsce

Zastanawiasz si─Ö, jakie kasyno online wybra─ç? Portal Kasyno.Online jest prowadzony przez zespó┼é ekspertów z wieloletnim do┼Ťwiadczeniem i doskona┼é─ů znajomo┼Ťci─ů bran┼╝y hazardowej online. Je┼Ťli szukasz obiektywnych recenzji kasyn online, to jeste┼Ť w dobrym miejscu!


Ranking kasyn internetowychNasz ranking kasyn pomo┼╝e znale┼║─ç godny zaufania, profesjonalny dom hazardowy, który zapewni bezpieczn─ů i uczciw─ů rozgrywk─Ö. Oprócz recenzji polskich kasyn internetowych b─Ödziemy na bie┼╝─ůco udziela─ç przydatnych informacji o slotach video, ruletce, bakaracie, wideopokerze i wielu innych popularnych grach. Chcesz wiedzie─ç o wszystkich wydarzeniach w ┼Ťwiecie hazardu? Wystarczy regularnie odwiedza─ç nasz─ů stron─Ö internetow─ů. Uwa┼╝nie obserwujemy bran┼╝─Ö i stale publikujemy najnowsze wiadomo┼Ťci oraz wszelkie materia┼éy pomocnicze, które mo┼╝esz wykorzysta─ç w profesjonalnym rozwoju w dziedzinie hazardu. Nie musisz ju┼╝ wi─Öcej po┼Ťwi─Öca─ç niezliczonych godzin na samodzielne wyszukiwanie najlepszych kasyn internetowych w Polsce oraz przewodników po grach hazardowych. Na naszej stronie znajdziesz wszystko, co jest potrzebne, w zestawieniach rzetelnych rankingów kasyn online.

Ranking kasyn online 2019

Top 1
Betsafe review
Betsafe Recenzja
Users Ocena
9.5/10
(Na podstawie 2 głosów )
Twoja Ocena:
Bonus: 100% do 1000 PLN
Top 2
Playamo review
Playamo Recenzja
Users Ocena
9.3/10
(Na podstawie 4 głosów )
Twoja Ocena:
Bonus: 100% do 500 PLN
Top 3
ZetCasino review
ZetCasino Recenzja
Users Ocena
9/10
(Na podstawie 3 głosów )
Twoja Ocena:
Bonus: 100% do 2000 PLN +200FS
4
Wild Jackpots review
Wild Jackpots Recenzja
Users Ocena
8.6/10
(Na podstawie 3 głosów )
Twoja Ocena:
Bonus: 200% do ÔéČ50 +30FS
5
Gunsbet review
Gunsbet Recenzja
Users Ocena
8.5/10
(Na podstawie 2 głosów )
Twoja Ocena:
Bonus: 100% do 400 PLN +100 FS
6
Energy casino review
Energy casino Recenzja
Users Ocena
8.38/10
(Na podstawie 4 głosów )
Twoja Ocena:
Bonus: 100% do 1000 PLN
7
Betsson review
Betsson Recenzja
Users Ocena
8.33/10
(Na podstawie 5 głosów )
Twoja Ocena:
Bonus: 100% do ÔéČ100
8
AstralBet review
AstralBet Recenzja
Users Ocena
8.33/10
(Na podstawie 3 głosów )
Twoja Ocena:
Bonus: 100% do ÔéČ2000
9
Spinia review
Spinia Recenzja
Users Ocena
8/10
(Na podstawie 3 głosów )
Twoja Ocena:
Bonus: 100% do ÔéČ100
10
Nomini review
Nomini Recenzja
Users Ocena
8/10
(Na podstawie 2 głosów )
Twoja Ocena:
Bonus: 50% do 4000 PLN +120FS
11
Play Fortuna review
Play Fortuna Recenzja
Users Ocena
8/10
(Na podstawie 3 głosów )
Twoja Ocena:
Bonus: 100% do ÔéČ500
12
Vulkan Vegas review
Vulkan Vegas Recenzja
Users Ocena
8/10
(Na podstawie 2 głosów )
Twoja Ocena:
Bonus: 100% do ÔéČ300 +20FS
13
CasinoEuro review
CasinoEuro Recenzja
Users Ocena
7.6/10
(Na podstawie 4 głosów )
Twoja Ocena:
Bonus: 100% do 500 PLN
14
JoyCasino review
JoyCasino Recenzja
Users Ocena
7/10
(Na podstawie 1 głosów )
Twoja Ocena:
Bonus: 100% do ÔéČ2000
15
Bet-at-home review
Bet-at-home Recenzja
Users Ocena
7/10
(Na podstawie 2 głosów )
Twoja Ocena:
Bonus: 100% do 5000 PLN
16
CasinoX review
CasinoX Recenzja
Users Ocena
7/10
(Na podstawie 1 głosów )
Twoja Ocena:
Bonus: 100% do ÔéČ2000 +200FS
17
Bob Casino review
Bob Casino Recenzja
Users Ocena
7/10
(Na podstawie 2 głosów )
Twoja Ocena:
Bonus: 100% do ÔéČ100 +100FS
18
Loki Casino review
Loki Casino Recenzja
Users Ocena
7/10
(Na podstawie 1 głosów )
Twoja Ocena:
Bonus: 100% do 400 PLN +100FS
19
Cadoola review
Cadoola Recenzja
Users Ocena
7/10
(Na podstawie 2 głosów )
Twoja Ocena:
Bonus: 100% do 2000 PLN
20
Betchan review
Betchan Recenzja
Users Ocena
6.5/10
(Na podstawie 2 głosów )
Twoja Ocena:
Bonus: 100% do 500 PLN +120FS

W jaki spos├│b sprawdzamy kasyna internetowe?

W dzisiejszych czasach w Internecie mo┼╝na znale┼║─ç setki kasyn online na ka┼╝dy gust, ale jak znale┼║─ç najlepsze kasyna internetowe, pomijaj─ůc samodzielne sprawdzanie informacji?
Recenzje kasyn

Jednym z najlepszych sposobów jest zapoznanie si─Ö z recenzjami na temat kasyn online na naszej stronie internetowej. Nasz ranking kasyn internetowych jest aktualizowany na bie┼╝─ůco – staramy si─Ö uwzgl─Ödni─ç w nim ka┼╝de nowo otwarte kasyno. Znajdziesz tutaj najnowsze informacje. W jaki sposób znajdujemy najlepsze kasyna? Oprócz osobistego sprawdzania ka┼╝dego domu hazardowego i analizowania opinii graczy, w trakcie pisania recenzji nasi eksperci przeprowadzaj─ů dok┼éadn─ů ocen─Ö kasyna w celu utworzenia rankingu kasyn na podstawie kilku wa┼╝nych kryteriów. Zgodno┼Ť─ç z najwy┼╝szymi standardami bran┼╝owymi gwarantuje miejsce w naszej tabeli rankingowej. Oto g┼éówne kryteria, na które zwracamy uwag─Ö podczas przygotowania recenzji wybranego kasyna:

  • Dost─Öpno┼Ť─ç licencji;
  • Ró┼╝norodno┼Ť─ç i jako┼Ť─ç gier;
  • Legalno┼Ť─ç oprogramowania do gier;
  • Reputacja w┼Ťród graczy z ca┼éego ┼Ťwiata;
  • Intuicyjny interfejs;
  • ┼üatwa nawigacja po stronie;
  • Ca┼éodobowa obs┼éuga klienta;
  • Bankowo┼Ť─ç i obs┼éugiwane waluty;
  • Ró┼╝norodno┼Ť─ç systemów p┼éatno┼Ťci;
  • Ograniczenia dotycz─ůce depozytów i wyp┼éat;
  • Szybko┼Ť─ç przetwarzania transakcji;
  • Bonusy i promocje (wielko┼Ť─ç premii, wymagania dotycz─ůce obrotu zak┼éadów, oferta cashback);
  • Ost─Öpno┼Ť─ç wersji mobilnej.

Recenzje najlepszych kasyn w 2019

Badanie rynku mo┼╝e poch┼éon─ů─ç du┼╝o czasu i wysi┼éku. Tym bardziej, musisz dobrze zna─ç t─Ö nisz─Ö, aby szybko si─Ö po niej porusza─ç i w┼éa┼Ťciwie klasyfikowa─ç niezb─Ödne informacje. Je┼Ťli dopiero zaczynasz swoj─ů karier─Ö hazardzisty i nie znasz wszystkich niuansów bran┼╝y, nasz portal jest idealnym miejscem, by zdoby─ç potrzebn─ů wiedz─Ö. Przygotowali┼Ťmy recenzje najlepszych kasyn online oraz zebrali┼Ťmy je w intuicyjnym rankingu casino online. Unikaj oszustw i w pe┼éni ciesz si─Ö gr─ů dzi─Öki naszym recenzjom kasyn internetowych. Zebrali┼Ťmy mnóstwo informacji: od biblioteki gier i cz─Östotliwo┼Ťci jej aktualizacji, a┼╝ do regulaminu premiowania i wymaga┼ä co do obrotu zak┼éadów dotycz─ůcych ka┼╝dej oferty. Nie przegap wspania┼éej szansy, aby si─Ö wzbogaci─ç!
 

Vulkan Vegas review
9.0/10
Vulkan Vegas
Okres wyp┼éaty 0ÔÇô24
Najlepsi dostawcy oprogramowania
Czat na ┼╝ywo otwarty 24/7
Bonus: ÔéČ300
Polacy s─ů przyjmowani
Polskie Wsparcie
Dostępny Złoty PLN
P┼éatno┼Ťci (9)
VISA
MasterCard
PaySafeCard
ecoPayz
Payeer
NeoSurf
Oprogramowanie (24)
Microgaming
NetEnt
Play'n GO
Yggdrasil
Elk Studios
Betsoft

Na co zwr├│ci─ç uwag─Ö przy wyborze kasyna online?

Wybieraj─ůc dobre kasyno internetowe, warto kierowa─ç si─Ö przede wszystkim rozs─ůdkiem i ogólnymi zasadami dotycz─ůcymi bezpiecze┼ästwa gry w Internecie, oraz okre┼Ťlania standardów witryny hazardowej. Aby móc swobodnie korzysta─ç z us┼éug kasyna online, nale┼╝y wzi─ů─ç pod uwag─Ö takie czynniki, jak.

Reputacja

Kasyno o w─ůtpliwej reputacji nie jest w stanie zapewni─ç swoim klientom wysokiej jako┼Ťci us┼éug. Takie hazardowe witryny internetowe zazwyczaj ┼éami─ů prawo i oszukuj─ů graczy, dlatego nale┼╝y ich unika─ç. Nasze bezp┼éatny ranking kasyn internetowych pomo┼╝e znale┼║─ç dobre zak┼éady hazardowe online. Tworz─ůc recenzje na temat najlepszych kasyn internetowych, zwracamy szczególn─ů uwag─Ö na to kiedy platforma pojawi┼éa si─Ö na rynku, jak od tamtej pory prowadzi biznes i jakie opinie jej klienci zostawiaj─ů na specjalistycznych forach. Nie tylko wyodr─Öbniamy fakty z historii kasyna, ale analizujemy te┼╝ wszelkie inne informacje.

Legalno┼Ť─ç i posiadanie licencji

Ciekawa strona internetowa to nie wszystko. Podmiot hazardowy musi by─ç zarejestrowany przez w┼éa┼Ťciwy organ ds. gier hazardowych i posiada─ç odpowiedni─ů licencj─Ö. W przeciwnym razie nie mamy pewno┼Ťci, ┼╝e kasyno internetowe nie ┼éamie prawa i oferuje uczciwe i legalne us┼éugi. Zale┼╝y nam na tym, aby chroni─ç graczy przed podejrzanymi domami hazardowymi. Dlatego nasze recenzje hazardu online zawieraj─ů w 100% przejrzyste i aktualne informacje dotycz─ůce zezwolenia na ┼Ťwiadczenie us┼éug w zakresie hazardu, a tak┼╝e dane w┼éa┼Ťciwego organu, który wyda┼é licencj─Ö. Najwy┼╝ej ocenione kasyna online na ┼Ťwiecie publikuj─ů te informacje na swoich oficjalnych stronach internetowych, dzi─Öki czemu gracz mo┼╝e je sprawdzi─ç samodzielnie.

Bankowo┼Ť─ç i obs┼éugiwane waluty, sposoby wp┼éat i wyp┼éat

Zespó┼é ekspertów analizuje systemy p┼éatnicze i list─Ö walut obs┼éugiwanych przez ka┼╝de kasyno z naszej tabeli rankingowej. Mo┼╝e si─Ö zdarzy─ç, ┼╝e z powodu wysokiej prowizji wolisz wyp┼éaci─ç pieni─ůdze do w┼éasnego portfela elektronicznego, zamiast skorzysta─ç z karty kredytowej. Po co p┼éaci─ç setki dolarów za jedn─ů transakcj─Ö, skoro wystarczy pozna─ç nasz ranking kasyn? Aby zaoszcz─Ödzi─ç sobie kasy, sprawd┼║ nasze recenzje kasyn internetowych, w których wyodr─Öbnili┼Ťmy najwa┼╝niejsze informacje na temat systemów p┼éatno┼Ťci. Je┼Ťli chcesz gra─ç na prawdziwe pieni─ůdze, musisz mie─ç mo┼╝liwo┼Ť─ç wp┼éacenia depozytu. Je┼╝eli kasyno nie obs┼éuguje dogodnych sposobów p┼éatno┼Ťci, nie zainwestujesz w swoj─ů rozgrywk─Ö. Dlatego musisz sprawdzi─ç te informacje wcze┼Ťniej. Zamiast czasoch┼éonnego wyszukiwania informacji w Internecie mo┼╝esz si─Ögn─ů─ç po recenzje kasyn internetowych. Dowiesz si─Ö z nich, jakie rozwi─ůzania p┼éatnicze oferuje ka┼╝de kasyno i jakie s─ů ograniczenia, o których trzeba pami─Öta─ç przed wp┼éat─ů pieni─Ödzy.

Kasyno
visa
maestro
paypal
skrill
neteller
ecopayz
paysafe
Bank transfer
Withdrawal time
Fees
Ocena
Betsson
0 - 2 Godziny
Bez opłat
9.9/10
Energy casino
1-12 godzin
Bez opłat
9.7/10
ZetCasino
0 - 24 Godziny
Bez opłat
9.7/10
Betsafe
0 - 2 Godziny
Bez opłat
9.6/10
Spinia
2 - 4 Dni
Bez opłat
9.3/10
Betchan
0 - 1 Godzina
Bez opłat
9.0/10
CasinoEuro
0 - 24 Godziny
No fees
9.1/10
JoyCasino
0 - 10 Dni
Bez opłat
8.8/10
Nomini
1 - 3 Dni
Bez opłat
8.7/10
Bet-at-home
1 - 2 Dni
Bez opłat
8.5/10

Bonusy i promocje

Bonusy i promocjeZawsze mo┼╝esz poprawi─ç swoj─ů sytuacj─Ö finansow─ů dzi─Öki oferowanym przez kasyna premiom, dlaczego wi─Öc nie skorzysta─ç z okazji i nie si─Ögn─ů─ç po ogromne bonusy i inne promocje wybranego domu hazardowego? Ró┼╝ne kasyna prowadz─ů zró┼╝nicowan─ů polityk─Ö premiowania — wielko┼Ť─ç kwoty, warunki ubiegania si─Ö o bonus i wymagania dotycz─ůce obrotu zak┼éadów mog─ů znacznie si─Ö ró┼╝ni─ç. Dlatego wa┼╝ne jest, aby rozpozna─ç najlepsz─ů ofert─Ö bonusow─ů i m─ůdrze z niej skorzysta─ç. Sprawdzaj─ůc nasze rzetelne recenzje kasyn online, od razu zrozumiesz, które kasyna pomog─ů si─Ö wzbogaci─ç, a które witryny hazardowe nie s─ů godne uwagi. Rozdzia┼é po┼Ťwi─Öcony bonusom i promocjom jest wa┼╝n─ů cz─Ö┼Ťci─ů ka┼╝dej naszej recenzji, poniewa┼╝ zawarte s─ů tam bardzo u┼╝yteczne dla gracza informacje na temat grania za darmo.

R├│┼╝norodno┼Ť─ç gier

R├│┼╝norodno┼Ť─ç gierWiadomo, ┼╝e bezpiecze┼ästwo jest bardzo wa┼╝ne, bonusy mog─ů przynie┼Ť─ç bogactwo, a licencja jest gwarancj─ů uczciwej rozgrywki. Co jednak o b─Ödziesz robi─ç w kasynie, które posiada bibliotek─Ö zawieraj─ůc─ů tylko kilka gier, których nawet nie mo┼╝na uruchomi─ç?

Kiedy zak┼éadasz konto w kasynie internetowym, jedynym celem, do którego d─ů┼╝ysz, jest przyjemna rozgrywka, dlatego podajemy w naszych recenzjach kasyn internetowych szczegó┼éowe informacje o kolekcji oferowanych przez zak┼éad gier i ich rodzajach. Dobre kasyno powinno posiada─ç w swojej bibliotece gier wszystkie popularne tytu┼éy niezale┼╝nie od ich rodzaju: automaty slotowe, maszyny do wideopokera lub gry z krupierami na ┼╝ywo. Mile widziane jest, gdy zak┼éad regularnie poszerza swoj─ů kolekcj─Ö gier, dodaj─ůc nowe tytu┼éy. Sprawd┼║ ranking kasyn online, aby uzyska─ç wi─Öcej informacji na ten temat.

Oprogramowanie, dost─Öpno┼Ť─ç wersji mobilnej

Oprogramowanie i dost─Öpno┼Ť─ç wersji mobilnejAby umo┼╝liwi─ç ┼éatwe znalezienie stron hazardowych oferuj─ůcych rozgrywk─Ö na tabletach i urz─ůdzeniach mobilnych, uporz─ůdkowali┼Ťmy wszystkie kasyna pod wzgl─Ödem dost─Öpno┼Ťci odpowiednich wersji i bezproblemowego dzia┼éania na ró┼╝nych urz─ůdzeniach. W recenzjach kasyn mobilnych znajdziesz informacje o tym, czy wybrana witryna hazardowa dobrze dzia┼éa na smartfonie lub tablecie, a tak┼╝e dowiesz si─Ö, jakie gry i bonusy s─ů dost─Öpne w kasynie na telefon.

Wi─Öcej informacji o kryteriach rankingowych

Portal kasyno.online to bardzo dok┼éadny przewodnik po ┼Ťwiecie zak┼éadów hazardowych. Oferujemy regularnie aktualizowany ranking kasyn online (uwzgl─Ödniaj─ůc zak┼éady sportowe), opisuj─ůc najlepsze kasyna internetowe, aby zapewni─ç czytelnikom bezpieczn─ů i ekscytuj─ůc─ů rozgrywk─Ö. Dzi─Öki uporz─ůdkowanym informacjom w naszych recenzjach gier kasynowych na prawdziwe pieni─ůdze ┼éatwo mo┼╝esz znale┼║─ç idealne miejsce, które b─Ödzie w pe┼éni odpowiada┼éo Twoim preferencjom hazardowym.  Najistotniejsze w przygotowaniu naszych recenzji kasyn online oraz rankingu kasyn jest to, ┼╝e nie tylko informujemy o najlepszych i najbezpieczniejszych stronach, ale wyja┼Ťniamy równie┼╝, dlaczego polecamy akurat te 5 najlepszych witryn hazardowych. Nasze szczegó┼éowe recenzje kasyn zapewni─ů dost─Öp do wszystkich niezb─Ödnych informacji na temat ka┼╝dego z najwy┼╝ej ocenianych zak┼éadów online. Bardzo wa┼╝nym aspektem naszej dzia┼éalno┼Ťci jest pomoc w znalezieniu odpowiedniego kasyna online i zdobyciu najlepszego do┼Ťwiadczenia w grach. B─Öd─ůc zespo┼éem do┼Ťwiadczonych hazardzistów, mo┼╝emy z pewno┼Ťci─ů stwierdzi─ç, ┼╝e mamy wszechstronn─ů wiedz─Ö o dos┼éownie ka┼╝dym aspekcie hazardu.

FAQ

­čĄĹ Czy mo┼╝na uzyska─ç porad─Ö dotycz─ůc─ů sposob├│w wyboru w┼éa┼Ťciwego kasyna online?
Teksty poradnikowe na naszej platformie w wygodny sposób poprowadz─ů ka┼╝dego gracza, przez proces okre┼Ťlenia wa┼╝nych czynników dotycz─ůcych jako┼Ťci witryn hazardowych. Rankingi i recenzje stworzone s─ů tak, by ka┼╝dy u┼╝ytkownik móg┼é sam zdecydowa─ç, co w kasynie online jest dla niego najbardziej istotne. Je┼Ťli to k┼éopot – wystarczy kierowa─ç si─Ö ocen─ů naszych specjalistów.
­čžÉ Czy wszystkie nowe kasyna udost─Öpniane s─ů w rankingach kasyn i dziale recenzji?
Specjali┼Ťci tworz─ůcy rekomendacje umieszczane na naszej stronie internetowej, d─ů┼╝─ů do uzyskania bazy bezpiecznych i w 100% sprawdzonych kasyn online. Z tego powodu, nie ka┼╝da witryna hazardowa pojawi si─Ö w naszych rankingach. Polecamy tylko te strony z grami hazardowymi, które spe┼éniaj─ů okre┼Ťlone rygorystycznie standardy. Zale┼╝y nam na ofercie wysokiej jako┼Ťci, aby ka┼╝dy gracz móg┼é znale┼║─ç pewne i komfortowe miejsce rozgrywek hazardowych online.
­čĄö Czy zestawienia i recenzje kasyn online s─ů wiarygodnym ┼║r├│d┼éem informacji?
Opisy witryn hazardowych na naszej platformie tworzone s─ů na podstawie informacji pochodz─ůcych bezpo┼Ťrednio od administratorów kasyn online, pobieranych z aktualnie udost─Öpnianych baz danych. W przypadku wyboru okre┼Ťlonego kasyna z rankingu mo┼╝na w bardzo prosty sposób zweryfikowa─ç poszczególne kwestie, przechodz─ůc na stron─Ö kasyna, bezpo┼Ťrednio z tabeli zestawienia. Nasi eksperci staraj─ů si─Ö na bie┼╝─ůco reagowa─ç na ka┼╝d─ů zmian─Ö w polityce bonusowej oraz regulaminach witryn hazardowych.
­čÖä Jak korzysta─ç z ranking├│w kasyn internetowych?
Zestawienia rekomendowanych witryn hazardowych budowane s─ů w taki sposób, by u┼éatwi─ç czytelnikom porównanie najwa┼╝niejszych kryteriów decyduj─ůcych o jako┼Ťci oferty. Aby wybra─ç odpowiednie kasyno online, wystarczy znale┼║─ç w tabeli czynnik, który b─Ödzie g┼éównym wyznacznikiem doboru strony i porówna─ç go z innymi, dost─Öpnymi w tym samym zestawieniu. Ka┼╝dy gracz, po odnalezieniu satysfakcjonuj─ůcej oferty, mo┼╝e przej┼Ť─ç bezpo┼Ťrednio do formularza rejestracji konta, klikaj─ůc link ko┼éo nazwy kasyna.